Over ons

Accu-inzameling.nl zamelt al uw oude loodaccu's en tractie accu’s op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier in.

Accu-inzameling.nl betaalt u de beste vergoeding voor al uw oude accu’s.

Het gehele logistieke proces van de accu-inzameling vindt plaats conform de geldende Wet- en Regelgeving. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde partners.

 

Informatie aanvragen

 

Offerte aanvragen

 

Wist u dat:

  • Accu-inzameling.nl met de vereiste milieu- en recycling regelgeving werkt? Wij zijn daardoor een vertrouwd en gecertificeerd partner voor u.
  • Accu-inzameling nl rechtstreeks met de eindverwerkers werkt en wij hierdoor in staat zijn om u de beste vergoeding te geven?
  • Accu-inzameling.nl werkt met een landelijke dekking en wij daardoor snel op al uw behoeften en overige vragen reageren? Een lege accubox/non-ferro box plaatsen of een volle accubox / non-ferro box wisselen kunnen wij voor u in vijf werkdagen verzorgen.
  • Accu-inzameling.nl een betaling garandeert binnen 10 werkdagen?

Wat wilt u doen ?

Het bestellen of laten ophalen van een accu box kunt u zelf regelen. Gemakkelijk online. Heeft u hulp nodig ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kunt u doen door te bellen met 0031 (0)597 41 20 33.

Heeft u nog geen account ?

Dan kunt u deze hier gratis aanmaken. Na het aanmaken van een account kunt u online een aanvraag indienen voor het plaatsen of ophalen van een box.:
Registreren